İran Dışişleri Bakanı Erakçi: Netanyahu yozlaşmış bir kumarbaz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İran Dışişleri Bakanı Erakçi: Netanyahu yozlaşmış bir kumarbaz gibi İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun yozlaşmış bir kumarbaz gibi çaresizce daha fazla Amerikan kanı ve servetiyle kendisini kurtarmaya çalıştığını ve adaletten kaçmak için kendi halkına saygı göstermediğini ifade etti.

Erakçi, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu hedef aldı.

“Netanyahu, ellerinde Arap, Amerikan ve İranlı kanı bulunan, aranan bir savaş suçlusu. Adaletten kaçmak için kendi halkına da hiç saygı göstermiyor" değerlendirmesinde bulunan Erakçi, ABD’li yetkililerin bile Netanyahu’dan şikayetçi olduğunu dile getirdi.

ABD SENATÖRLERİ BİLE BU İŞTEN ÇIKMAK İSTİYOR​


Erakçi açıklamasında, "(Netanyahu) Yozlaşmış bir kumarbaz gibi çaresizce daha fazla Amerikan kanı ve servetiyle kendini kurtarmaya çalışıyor. ABD senatörleri bile bu işten çıkmak istiyor" ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst