YENİ Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç taburcu edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YENİ Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç taburcu edildi Gaziantep'te uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanarak hastanede tedavi altına alınan YENİ Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, tedavisinin tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu edildiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Melih Meriç, genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek bundan sonraki iyileşme ve takip sürecine evinde devam edeceğini ifade etti.

ZORLU BİR SÜRECİ GERİDE BIRAKIYORUM​

Yaşadığı sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan Melih Meriç, "Hayatla aramızdaki bağın ne kadar kıymetli olduğunu yeniden idrak ettiğim zorlu bir süreci geride bırakıyorum" ifadelerine yer verdi.

Sağlık durumuna ilişkin kamuoyunu bilgilendiren Meriç, şu mesajı paylaştı:

"Hastanedeki tedavimin ardından taburcu edildim. İyileşme ve takip sürecim, hekimlerimizin belirlediği program doğrultusunda evimde devam ediyor. Genel sağlık durumum iyi, klinik seyrim ise olumludur."

Tedavi sürecinde görev alan sağlık personeline ve kendisine destekte bulunanlara şükranlarını sunan YENİ Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç; Gaziantep Şehir Hastanesi ile Koç Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan hekimlere, hemşirelere ve tüm sağlık çalışanlarına gösterdikleri mesleki titizlik ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YİNE YENİDEN BULUŞMAK ÜZERE​

Açıklamasını geleceğe dair mesajıyla tamamlayan Meriç, "Her zorlu süreç, geride yalnızca bir iz değil, geleceğe dair yeni bir anlam da bırakır. Bu sürecin bana kattığı güç ve inançla; yine, YENİDEN buluşmak üzere..." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?​

YENİ Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanmıştı. Olayın ardından yürütülen soruşturma kapsamında saldırgan dâhil 5 kişi gözaltına alınmıştı. Saldırıyı eski CHP Oğuzeli İlçe Başkanı Seydi Ahmet Keleş'in gerçekleştirdiği bildirilmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri